Gratis proefdruk

Hoogwaardige afwerking

Zelf online producten ontwerpen

Maak je eigen gepersonaliseerde geboortekaartjes

Zit jij op een roze wolk als gelukkige vader en moeder van een heel mooi wondertje?

Dan zijn jullie opzoek naar een mooi geboortekaartje. Bij Tante’s Wondertje maken wij het zo eenvoudig mogelijk om mooie geboortekaartjes te kopen. Want je hebt al genoeg te doen met zo’n klein wondertje. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Door eigen foto’s, teksten of gedichten toe te voegen, ontwerp je je geboortekaartjes helemaal naar jouw wens.

Toon filters

Eenvoudig je geboortekaartjes bestellen

Plaats eenvoudige je definitieve bestellingen via onze website. Wij begrijpen dat na de bevalling alle aandacht naar het kindje gaat. Daarom kunt u bij Tante's Wondertje vooraf al enveloppen bestellen. Wat moet je doen, stuur je adressenbestand in een Exel lijst en wij zorgen dat je enveloppen bedrukt worden. Wil je mooie geboortekaartjes iets extra's meegeven? Kies dan voor een sluitzegel om je envelop dicht te plakken. (De keuze voor je sluitzegel is zichtbaar nadat je jouw kaartje hebt ontworpen en kiest voor bestellen, dan kun je kiezen voor papiersoort en daarna voeg je de sluitzegels toe aan je bestelling.) Als je nog meer wensen hebt breng ons op de hoogte, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid